Samenwerken met je paard

Voor iedereen die op een leuke manier met een paard bezig wil zijn.

Themacoaching

Voor de themacoaching zijn er een drietal thema's waarmee gewerkt wordt; werk, relatie en gezin. We gaan in kleine groepjes aan de slag om inzichten te genereren over de rol die je hebt binnen dat thema. Waar sta jij binnen jou gezin, in het werkveld of in relaties met anderen. Maar ook welke rol je graag zou willen en hoe je daar kunt komen. Waar liggen jou kwalitieten en  hoe kun je die het beste tot uiting brengen.

We werken met de paarden die enkel aanwezig zijn en met hun gedrag de thema's versterken. Verder wordt er gewerkt met door ons ontwikkelde kaartenset gebaseerd op o.a. gevoelens en kwaliteiten. Je kunt met een specifieke hulpvraag komen of gewoon omdat je graag wat verdieping wilt.
Belangrijk om te weten is dat er  geen nazorg bij zit. Zoek je specifieke begeleiding dan adviseren wij een individuele sessie te doen.

Er kunnen max. 6 personen meedoen en de kosten bedragen €35,- p.p. Dit dient vooraf contant te worden voldaan. Duur is max. 2 uur  en je wordt een kwartier voor de start verwacht. Wij hebben een binnen locatie dus de weersomstandigheden spelen geen rol.  Na afloop sluiten we gezellig af met een hapje en een drankje. Data kun je terugvinden in de agenda en inschrijven kan via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.


Inschrijfformulier

Agenda 2017

Woensdag 24 mei 19.15  thema relatie

Zaterdag 3 juni 10.15 thema werk

Donderdag 8 juni 19.15 thema gezin

Maandag 12 juni 19.15 thema relatie

Vrijdag 23 juni 19.15 thema werk

Zaterdag 1 juli 10.15 thema gezin